Du er her: Forside > Amager

Reklame for Colego

Find billig hjælp til havearbejde på Amager

Få dit havearbejde klaret til en god pris

Find en billig havemand på Amager. Brug et par minutter på at beskrive, hvad du mangler hjælp til i din have, og så er du godt på vej til at spare penge på hjælp til havearbejde på Amager. I løbet af de næste dage vil du modtage op til 3 tilbud fra lokale havefolk og gartnere på Amager. Det er helt gratis og ganske uforpligtende for dig.

Reklamelink

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Lokale firmaer med dansk CVR-nummer

Få 3 tilbud og find billig hjælp til havearbejde

Indhent tilbud på havearbejde på Amager med et enkelt klik

Er du på udkig efter en billig havemand på Amager, er det selvfølgelig altid rart at kende prisen på forhånd. Derfor kan det være en god idé at bestille nogle tilbud, så du har mulighed for at sammenligne priser og lave en god aftale.

Mange havemænd på Amager har lynende travlt i sommerhalvåret, så det kan være svært at finde havehjælp, når man står og har allermest brug for haveservice på Amager. Derfor kan det være en god idé at bestille hjælp til havearbejdet på forhånd, så du ikke skal bekymre dig mere om at passe og pleje din have. Det er jo ingen hemmelighed, at ukrudtet gror, eller at hækken skal klippes. De fleste haver på Amager kræver et minimum af vedligeholdelse som fx lugning af ukrudt i bede, klipning af hæk og græsslåning. Når solen først får fat i løbet af foråret og får varmet jorden op, begynder alt at spire – både ukrudt, træer og alle de flotte farverige blomster. Det er den tid af året, hvor ukrudtet nemt kan tage magten fra haveejere på Amager, især hvis man har travlt med arbejde og familie, så haven ikke får første prioritet.

Heldigvis kan du altid hyre havehjælp på Amager til at klare det tilbagevendende havearbejde. Du kan lave en aftale fra gang til gang, så en havemand kigger forbi efter behov. Eller du kan tegne et abonnement på haveservice på Amager, så du fx har en fast aftale om lugning af ukrudt i dine bede og klipning af græsplænen hver anden uge.

Prisen for haveservice på Amager vil blandt andet afhænge af, hvad du har brug for havehjælp til. Lugning af bede, fjernelse af ukrudt, tilplantning af have og let beskæring af buske hører typisk til blandt de billigste former for havearbejde.

Græsslåning, hækklipning, trimning af kanter og fældning af små træer er en anelse dyrere, fordi det kræver maskiner – men det er formentlig billigere, end hvis du selv skulle ud og leje en maskine. Andre opgaver, som også du også kan få klaret af en havemand på Amager, inkluderer blandt andet fræsning af køkkenhave, fældning af træer, gravearbejde, flytning af jord og bortkørsel af haveaffald. Kort sagt kan du få hjælp til alle former for havearbejde.

Er du i tvivl, om det bliver for dyrt for dig at lade en havemand på Amager klare dig havearbejde, er det kun en fordel at indhente tilbud, inden du bestiller haveservice. Det giver dig mulighed for fx at vælge opgaver til eller fra, hvis du har et budget, som skal overholdes.

Få et tilbud på fx udvendig maling af hus i Morud

Eksempler på hvad en gartner, havemand eller havedame på Amager kan hjælpe dig med

Havearbejde spænder bredt lige fra lugning af ukrudt til fældning af træer. Du kan få tilbud på både store og små opgaver i din have fra professionelle gartnere og havefirmaer på Amager. Her under kan du se forskellige eksempler på havearbejde, som du er velkommen til at bestille tilbud på, hvis du mangler hjælp i din have.

Få hjælp til oprydning i din have

Oprydning i haven

Trænger der til at blive ryddet op i din have, kan en havemand rive blade sammen, feje fliserne, rense tagrender og meget mere.

Få hjælp til klipning af græs i din have

Klipning af græs

Mangler du hjælp til klipning af græs, mens du har travlt på arbejde eller holder ferie, kan en havemand på Amager hjælpe dig.

Få hjælp til lugning af ukrudt i din have

Lugning af ukrudt

Lugning af ukrudt er en tidskrævende opgave, som aldrig får ende. En havemand på Amager kan klare det sure havearbejde for dig.

Få hjælp til at plante planter i din have

Beplantning af have

Når foråret melder sin ankomst, kan du plante nyt i din have – eller lade en havemand klare det, hvis du ikke kan holde til gravearbejdet.

Få hjælp til beskæring af buske, hæk og træer

Beskæring af buske

Er buskene i din have blevet store og vilde at se på, kan en beskæring virke som en foryngelseskur. Det får buskene til at sætte ny skud, så de bliver ved med at se flotte ud.

Få hjælp til klipning af hæk

Klipning af hæk

En hæk skal klippes 1-2 gange om året. Det er højsæson for hækkeklipning i juni, så her har alle havemænd travlt. Husk derfor at bestille klipning af hæk i god tid.

Få hjælp til beskæring af træer

Beskæring af træer

Er træerne i din have blevet så store, at de skygger for meget, kan en beskæring være en god løsning. En havemand kan både rådgive dig og udføre en beskæring af træerne.

Få hjælp til fræsning af din have

Fræsning af have

Man bruger en maskine til fræsning, som vender og løsner jorden. Lad en havemand på Amager udføre fræsning og slip samtidig for bøvlet med at leje en stor tung maskine.

Få hjælp til at fjerne mos i din græsplæne

Fjernelse af mos

Fjernelse af mos i græsplænen kan man nemt klare med en maskine. Man bruger en såkaldt plænelufter, som trækker mosset op. Det er lige en opgave for en erfaren havemand.

Få hjælp til gravearbejde i din have

Hjælp til gravearbejde

Nedgravning af trampolin, udgravning til ny terrasse og gravning af rende til hæk er gravearbejde, som en havemand med en gravemaskine kan udføre.

Få hjælp til at lægge fliser i din have

Lægning af fliser

Vil du have lagt nye fliser på et mindre areal som fx en lille terrasse, en havegang eller i bunden af et skur, kan en anlægsgartner eller brolægger på Amager hjælpe dig.

Få hjælp til bortkørsel af haveaffald

Bortkørsel af haveaffald

Har du plads i din have, kan du med fordel kompostere dit haveaffald. Alternativt kan en havemand på Amager sørge for bortkørsel af haveaffald, hvis det skal væk.

Du kan få hjælp til dit havearbejde hele året rundt

Kniber det med tiden eller lysten til selv at klare dit havearbejde? Havemænd og havedamer på Amager står klar til at hjælpe dig med havearbejdet hele året rundt, så planterne i din have har de bedste betingelser for at trives.

Om foråret kan en havemand fx fræse din køkkenhave, så jorden bliver vendt og løsnet. Så skal du bare vente på, at solen varmer jorden op, så den får den rette temperatur, inden du begynder at så blomster og grøntsager. Går du og sukker efter mere grønt, en tæt hæk eller farvestrålende blomster, kan en havemand hjælpe med tilplantning af din have. Han kan anlægge en ny græsplæne, plante en hæk eller anlægge et nyt bed.

Om sommeren kan en havemand på Amager klippe dit græs på abonnement, så du ikke skal bekymre dig om det. Når græsset vokser allerhurtigst, skal det klippes hver uge. Synes du, at det er en sur tjans at slå græs, kan du jo passende overlade den del af havearbejdet til en havemand på Amager. En havemand kan også klippe din hæk. Bare husk at bestille tid til hækklipning i god tid, for der er ofte rift om hjælp til hækklipning på Amager midt på sommeren, når alle hække trænger til at blive klippet.

Om efteråret kan en havemand på Amager også plante buske og træer i din have. Det er ofte det bedste tidspunkt at plante på, fordi der falder mere regn, og planterne får tid til at etablere sig. Beskæring af hække, buske og træer er også havearbejde, som man kan udføre i efterårsmånederne. En havemand kan også hjælpe med vinterklargøring i din have. Han kan grave de planter op, som ikke tåler frost eller lægge granris ud for at beskytte de mest sårbare planter mod vind og vejr.

Om vinteren er der ikke så meget havearbejde at se til - især ikke hvis der ligger sne - men en havemand på Amager kan stadig hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til snerydning og saltning i din indkørsel og på dit fortov. Mange gartnere på Amager tilbyder snerydning på abonnement i vintermånederne, og det kan være en god idé at lave en aftale, inden sneen begynder at vælte ned fra himlen. Har sneen først lagt sig over Amager, kan du være sikker på, at der er rift om hjælp til snerydning på Amager.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et tilbud på havearbejde på Amager?

Du kan få op til 3 tilbud på hjælp til havearbejde på Amager, hvis du sender din opgave ind til Colego, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at sende en opgave ind. Derefter sender Colego din opgave videre til udvalgte havefirmaer i deres netværk.

✔ Hvilke havefirmaer på Amager får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de havefirmaer, som Colego samarbejder med i dit lokalområde. Det er professionelle og seriøse havefirmaer på Amager. Samtidig er det firmaer, som har mulighed for at påtage sig din opgave inden for den tidsfrist, som du angiver.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på havehjælp på Amager?

Du vil typisk modtage det første tilbud i løbet af nogle få hverdage.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke. Det er helt uforpligtende for dig at bestille tilbud på havearbejde.

Overlad havearbejdet til en havemand på Amager

Kniber det med tiden, energien eller måske lige frem lysten til at gå i haven og fjerne ukrudt eller slå græs, kan du heldigvis betale dig fra den slags. Det har selvfølgelig sin pris at hyre havehjælp til havearbejde på Amager, men det kan være penge godt givet ud, hvis du får mere overskud i hverdagen til de ting, som du gerne vil prioritere.

Er det en sur tjans for dig at sætte en time eller to af hver uge til græsslåning og lugning af ukrudt, kan det nok være fristende at bestille haveservice på Amager på abonnement. Eller du kan bestille hjælp til det havearbejde, som virker helt uoverskueligt for dig. Det kan fx være, at du har en høj hæk, som skal klippes ned, eller at du vil overvejer fældning af det træ, som lægger det halve af haven i skygge.

Har du købt en trampolin til børnene, gruer du måske for gravearbejdet. Men professionelle havemænd på Amager har ofte en lille gravemaskine, så de kan bistå dig med nedgravning af en trampolin – eller udgravning til render, hvis du skal i gang med at plante hæk eller måske støbe et fundament til en ny garage. Både gravearbejde og mere almindeligt havearbejde er hårdt for ryggen, så hvis prisen for haveservice på Amager ikke skræmmer dig, kan det gøre livet meget nemmere, hvis du hyrer lidt hjælp til at klare i hvert fald det hårdeste havearbejde på Amager.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Find en billig havemand på Amager

Bestil tre tilbud på nettet hvis det skal gå hurtigt med at finde en billig havemand, som har tid til at hjælpe dig med havearbejde. Det er oven i købet en nem måde at indhente tilbud på. Du undgår at bruge tid på at ringe rundt til adskillige havemænd, indtil du finder en til en god pris, som samtidig har tid til at tage flere opgaver ind. I stedet kan du bruge din tid på noget andet og blot vente på, at du i løbet af de nærmeste dage vil modtage op til tre tilbud fra lokale havefolk nær din bopæl på Amager.