Du er her: Forside > Om

Reklame for Colego

Vil du finde billig hjælp til havearbejde?

Indhent op til 3 tilbud - det er gratis, nemt og helt uforpligtende for dig

Få 3 tilbud på hjælp til havearbejde

Vi har lavet denne guide for at hjælpe dig med at spare penge samtidig med, at du får klaret dit havearbejde af en dygtig og professionel havemand eller gartner, så du kan glæde dig over en flot og velholdt have.

Colego er en service, hvor du hurtigt og nemt kan indhente op til 3 tilbud på mange forskellige opgaver lige fra havearbejde til fliselægning. Du vil i løbet af nogle få hverdage modtage op til 3 tilbud fra seriøse og servicemindede gartnere og havefirmaer, som Colego samarbejder med. De gør kun brug af virksomheder med et dansk CVR-nummer og en professionel og serviceminded tilgang til deres kunder. Du er altså i trygge hænder, hvis du vælger at finde en gartner eller havemand gennem Colego.

Cookies

Denne hjemmeside gør ikke brug af cookies. Der bliver ikke søgt efter eller gemt personlige oplysninger om dig, når du besøger denne hjemmeside.

Kontakt

Denne hjemmeside er ejet og drevet af virksomheden Frumik, som har CVR-nummer 29951489 og adresse på Herrestrupvej 15 i 4200 Slagelse. Du kan kontakte os på hej @ havearbejde 123 dk.

Vi hjælper dig med at finde billig havehjælp hurtigt og nemt

Nogle elsker havearbejde, andre hader det. Hører du til blandt de sidste, vil du sikkert gerne betale for hjælp til at få klaret havearbejdet. Græsset, hækken og ukrudtet gror både forår, sommer og efterår, så din have skal holdes ved lige, hvis den skal se præsentabel ud. Løsningen kan være at få flere tilbud på havehjælp, så du kan sammenligne priser blandt lokale havefirmaer og dermed undgå at betale for meget for at lade andre klare havearbejdet for dig.